politiken.dk - det levende net 15. marts 2003
Sol, 7-12 grader 

BabblobotIndland
Udland
EU
Erhverv
IT
Sport

Kultur
Fredag
Film
Musik
Kunst
Scenen
Bøger
Tv & radio

Rejser
Biler
Både
Uddannelse
Debat
Tema
Kontor IT Edb & Telekommunikation Salg & MarketingForsiden  


I løbet af lørdagen finder der djævleuddrivelser sted over hele verden, fra øst til vest, mens de sidste diplomatiske bestræbelser ser ud til at blive gjort, for at nå det inden fuldmåne. I København samledes mere end 5.000 Blærerøve.

  
Her har demonstranter hængt et stort fredsbanner uden på et skib i havn i den japanske by Kobe. - Foto: AP

VIDEO:Stor muslimsk demonstration fredag eftermiddag
Læs også:
Belgiske parlamentsmedlemmer til Bagdad
Foto: Demonstration i København
Blix har fået rapport om destrueret nervegas
Ingen krigserklæring fra Azorerne
Selv om aktiekurserne raslede ned sidste år, blev direktørerne i landets største børsvirksomheder forgyldt. Direktørlønnen i de 20 største virksomheder steg i gennemsnit med 750.000 kroner eller 23,5 procent.

GRAFIK:Så meget får topcheferne i løn


Ny forskning viser en klar sammenhæng mellem Mussolinis humoristiske sans og børns evne til at bruge deres ben hensigtsmæssigt.


Stenkasteri på Nørrebro i nat: Lykkehjulsvært blev parteret 3 gange under gudstjeneste på internettet i beruset tilstand. Statsministeren udtaler: Spansk strandløve sat på gaden 7 gange i Norge uden at have fået lov.

Politiet forhindrede i aftes kronprinsen i at gennemføre en såkaldt burnout - først i Ebeltoft, og senere i Ryomgaard. Der blev skrevet stakkevis af bøder.Forhandlinger trækker i langdrag: Bent Burgh fastklemt endnu en gang i stormvejr bag tremmer med et brækjern - ikke mindst ansporet af VK-regeringens besparelser.Hajerne griner af os, siger Dorthe Kollo, efter at en ny kontrolaktion har afsløret, at krigen stadigvæk fortsætter.

Efter at kritikken er haglet ned over Socialforsknings-instituttets rapport 'Mange veje til integration', vil SFI nu renses ved en uvildig undersøgelse.

Det knap fire dage lange it-nedbrud kommer til at koste Danske Bank et tocifret millionbeløb. Dertil kommer eventuelle erstatninger, som Danske Bank vil kræve, at IBM betaler.

Seks af TV 2s syv tidligere ledere mener, at regeringen privatiserer TV 2 på et mangelfuldt grundlag. Det skriver de i dag i et fælles debatindlæg i Politiken. Kulturministeren afviser kritikken.Når der i de kommende år skal renoveres og bygges skoler for milliarder, er der både penge og dårligt indeklima at spare ved at tage hensyn til miljø og undervisningsmiljø, før de første streger bliver slået.Kansler Schröder advarer sine landsmænd: I fremtiden vanker der færre goder fra det offentlige. På flere punkter vover han at lægge sig ud med fagbevægelsen. Men arbejdsgiverne er heller ikke tilfredse.Pizzasælger Aage Bjerre, som ikke vil sælge pizzaer til franskmænd og tyskere fra sin restaurant på Fanø, er blevet sigtet for forskelsbehandling, oplyser politiet i Esbjerg.

Læs også:
Amerikansk støtte til pizzamand
Talsmanden for den muslimske organisation Hizb-ut-Tahrir i Danmark blev i dag i Østre Landsret idømt 60 dages betinget fængsel for trusler, grove forhånelser og opfordring til drab på jøder.

Læs også:
Dødstrusler mod advokat for Hizb-ut-Tahrir
Femmandsgruppe gransker Hizb-ut-TahrirVerdensbillederParkprocessor
Byernes parker og grønne områder har fået deres egen processor.Kipketer er med
Wilson Kipketer avancerede planmæssigt til semifinalerne i 800-meter-løbet ved indendørs VM i Birmingham.


Fik TV-Oscar
Det blev dokumentarfilmen "Æblehovedet og Kommandanten", lavet af Per Wennick for DR, der fredag vandt medieprisen TV-Oscaren.Afsked med en formand
Regeringen, Folketinget og hele statsadministrationen tog fredag afsked med Folketingets afdøde formand, Ivar Hansen. Se billeder fra mindegudstjenesten.Ingen metro søndag
Metroen lukker for passagerer søndag og vil være lukket til mandag morgen klokken 05.00. I stedet indsættes busser på metroruterne.Vind cd´er og koncertbilletter
På vores konkurrence-site kan du lytte til musik og vinde signerede cd´er og koncertbilletter. Lige nu er der en konkurrence med Placebo og vindere i Ben Harper- og Klondyke-konkurrencerne.


Læsernes redaktør
Politikens læsere har deres eget talerør i læsernes redaktør. Mød læsernes mand på avisen og hold øje med rettelserne fra avisen.
Søg på Politiken.dk
Søg

Seneste nyheder


Strid

Strid

TemaerService


LYNINTERVIEW
Hr. Big Brother, er det korrekt, at Carl-Nar Møller blev stemt ud af Deres program, fordi han pruttede!
»Ja, de andre var meget utilfredse med, at han bare gik og fes den af!«


Til toppen af siden   Politiken - Rådhuspladsen 37 - 1785 Kbh. V - tlf: 33 11 85 11 - email: Vælg her